Over precies 4 weken is het zover!

Heb je altijd al gedroomd van een judokamp? Dat kan deze zomer op Hellweek. Een week waarin de trainers je fysiek op de proef stellen, leuke activiteiten voorzien en judo centraal staat. Eén ding is zeker, een rust-vakantie wordt het zeker niet. 😈
Klaar om je te smijten? (of gesmeten te worden…) Houd dan 4 tot 8 juli vrij. Want dan trekken we naar Bütgenbach. Voor 200 euro krijg jij een week vol judo, andere activiteiten en niet onbelangrijk, food. En het allerbeste, de ouders een kindvrije week. 😉
Klaar om mee te gaan vergeet dan zeker niet: liefst 2 judopakken, voldoende T shirts (mogen onder judopakken gedragen worden, zwem short/broek, slaapzak mag maar er is linnen voorzien, handdoeken, toiletgerief, gezelschapsspelen, loop gerief, regenkledij en je mooiste tekening van Marnix. (De winnaar krijgt een beloning.) 🎁

Voor de late beslissers, er zijn nog enkele plaatsen vrij. Wil je nog mee, geef dit dan zo snel mogelijk door.

Voor zij die al ingeschreven zijn, betalen kan op het rekeningnummer van de Judoclub BE64 9731 3257 1752.

Mensen die zelf kunnen rijden, mogen dit ook reeds doorgeven voor een carpoolplanning.