Op dag 1 van het Vlaams kampioenschap jeugd in Ingelmunster (11-02-2023) slaagden zowel Umar Koloev (U15, -38 kg) en Abbul-Malik Kasarov (U15, – 60 kg) zich tot Vlaams kampioen te kronen. Volgende week in Tielt doen ze dan ook een poging om Belgisch kampioen te worden. Ibragim Bataev (U15, -55 kg) won 1 kamp maar verloor de twee opeenvolgende kampen. Oscar (U15, -55 kg)verloor zijn eerste kamp en had geen herkansingen meer. Ontgoocheling was er bij beiden maar om als eerste jaars U15 toch al op het Vlaams te staan is al een prestatie op zich. Bij de U21 1 deelnemer. Maar ook Ibragim (U21, -90 kg) moest ditmaal met lege handen naar huis. Eerste kamp verloren en geen herkansingen. Een lot dat ook William (JC Bourgoyen) was beschoren bij de U15 (-50 kg). Jammer want daar zat zeker nog meer muziek in. Maar met twee man al door naar het BK is al mooi. Hopelijk morgen op dag 2 nog goed nieuws!