Onze club deed mee aan dit internationaal tornooi met delegaties uit Engeland, Frankrijk en Nederland. Dus gemakkelijk ging het niet worden vandaag. Maar met een team gevestigde waarden en een aantal die de eerste stappen in de competitie zetten mogen we niet klagen. Samuel en Umar maakten opnieuw brandhout van hun tegenstanders bij de U13 en wonnen beiden goud. Voor Gabriel Jakhia was het minder eenvoudig. Ondanks een mooie overwinning tegen een Engelsman moest hij later tweemaal de duimen leggen en dit tegen een Nederlander en een Fransman. Maar dus wel nog zilver op het einde. Voor Nand was het zijn eerste deelname bij de U13 en pas de tweede competitie. Jamo vocht goed en verbeten maar ditmaal waren de tegenstanders iets beter. Dus brons.Dus iets teveel twijfel en te weinig zelf aanvallen nekken hem en dus brons. Bij de U11 won Noah tot zijn eigen verbazing (maar volgens mijn verwachtingen :-)) al zijn kampen en dus goud. Ralph, verloor zijn eerste twee kampen maar kon toch nog in kamp 3 zijn visite kaartje afgeven en won deze op de grond en dus ook zilver. Cyriel domineerde zijn twee eerste kampen en kwam zelfs voor in de tweede kamp maar liet zich telkens nog in de eindfase van de kamp in de luren leggen. De derde kamp won hij en dus zilver maar er zat meer in. En Jasper had ditmaal minder geluk met zijn tegenstanders en verloor zijn drie kampen en ook brons. Op naar de volgende competities!