Terwijl onze U11-U13 van jetje gaven in Wetteren traden onze oudere judoka’s aan in Deinze. Bij de U15 was Robin de coach van dienst. Hier won Umar Koloev de 3 kampen in zijn poule met prachtige drop seio nage’s en wint daarop ook de finale. Maarten werd tweede van zijn poule met twee gewonnen kampen. Jammer genoeg trok Maarten naar huis omdat hij dacht dat hij geen herkansing meer had. Mis poes want hij mocht nog kampen voor brons maar wist het dus niet en dus een gemiste kans. Onze laatste U15 Mateo verloor zijn twee kampen en moet als eerste jaars U15 nog wat leergeld betalen. Maar komt goed. Bij de U18 won Karim zijn poule en dus ook goud. Ook Maité zat in een poule maar kon ditmaal slechts 1 kamp winnen. Tenslotte won Armin twee van zijn drie kampen in de poule. En won vervolgens de kwart finale en de halve finale. Enkel in de finale moest hij het hoofd buigen. Maar zilver op het tornooi van Deinze staat ook mooi op het palmares.