Vrijdag had Judoclub Gent Drongen het genoegen om deel te nemen aan een gasttraining en bijscholing georganiseerd door Judoclub Hokkaido Lochristi. De training stond onder leiding van niemand minder dan Udoka Sunday Ikeme, de 6de dan technisch directeur van Judo Balearen in Spanje.

De avond was gevuld met kennisoverdracht en demonstratie van technieken, waardoor de deelnemers een dieper inzicht kregen in de principes en filosofie van judo. Udoka’s expertise en passie voor judo waren een bron van inspiratie en motivatie voor ons allemaal.

We willen Udoka Sunday Ikeme en Judoclub Hokkaido Lochristi bedanken voor deze verrijkende ervaring. Het was een mooie gelegenheid om #levenslangleren te omarmen en de banden binnen de judogemeenschap te versterken. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en leerzame sessies. Osu!