Als de matten van Judoclub Gent-Drongen een verhaal konden vertellen, zouden ze giechelen over de griezelig goede tijden die we deze Halloween hebben gehad. De dojo transformeerde in een schaduwrijk vol kleine, bloederig uitgedoste judoka’s, elk met een outfit die rechtstreeks uit de kast van Dracula leek te komen.

Onze jonge tikkers hadden het meest angstaanjagende kostuumfeestje ooit! 🩸 Verkleed in bloederige judopakken, compleet met maskers die zelfs de dapperste zouden doen beven, en accessoires die recht uit een horrorfilmset leken te komen – kettingzagen zonder zaagblad en speren die meer kietelden dan pijn deden – joegen ze elkaar over de tatami met gilletjes die zowel van opwinding als van speelse schrik waren.

Het waren dagen waarop de geest van Halloween echt tot leven kwam en ons liet zien dat zelfs in de schaduwen plezier en vriendschap zegevieren. We hebben gelachen, we hebben gespeeld, en misschien hebben we zelfs een beetje geleerd over het belang van een goede verdedigingshouding tegenover spookachtige aanvallers. πŸ˜‰

Terwijl onze dojo nu terugkeert naar zijn minder griezelige zelf, sluiten we even onze deuren op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 november om te herstellen van al die spookachtige opwinding. We willen al onze kleine monsters bedanken voor hun enthousiasme en moed, en voor het tonen dat judo niet alleen gaat over vallen en opstaan, maar ook over het vieren van gemeenschap en creativiteit.

Gooi dus je vampiertanden in de kist en hang je geestencape op – tot de volgende keer dat we de matten oprollen voor wat griezelige grapjes! 😈πŸ₯‹

#HalloweenBijJudoclubGentDrongen #JudoGhouls #MonsterlijkeMatMomenten