Drukke zondag op competitie vlak vandaag met mooie resultaten voor onze judoka’s. Bij de U15 bekroonden Umar Koloev en Oscar Van Goethem zich beiden tot besten van hun reeks. William (JC Bourgoyen) won twee kampen en behaalde brons. Marileen won 1 kamp in haar poule en behaalde ook brons. Matteo was met 4 in zijn poule, kon geen vuist maken maar mocht toch voor de inzet naar huis met brons. Warre (JC Bourgoyen) won 1 kamp maar verloor voor brons terwijl hij waza ari voor stond. Een vijfde plaats met een bronzen randje dus. Bij de U13 was er geen goud bij deze maal. Umar Dolakov, Jonas, Gabriel Jakhia wonnen elk 2 van hun 3 kampen en zilver. Vince en Samuel wonnen elk 1 kamp en dus brons. Johanna kon geen kamp winnen maar ging toch nog voor de moeite met brons naar huis. Op naar de volgende competitie en leermomenten!