Met een mooie delegatie “special forces” vertrokken we deze morgen in de ijzige kou naar Kruisem. Maar binnen de sporthal steeg de temperatuur al snel met mooie kampen. Bert, Ico, Amir en Ramil wonnen elk 1 kamp en kunnen dus 3 punten bij hun totaal schrijven. Wibbe en Mathijs verloren hun eerste kamp en gaan met lege handen naar huis. Göran Mortier was op dreef en kuiste zijn reeks op bij de 1ste dans met 3 gewonnen kampen (9 punten dus. Kentaro (JC Bourgouyen) was 3 seconden verwijderd van de ippon maar het gebrek aan conditie nekte hem op het einde. Verder een dikke proficiat aan onze vast bezoekers die ook van zich lieten horen. Achilleas won zijn laatste kamp (3 punten bij) en mag zich ook klaarmaken voor zwarte gordel. Baptist won drie kampen en Leander won maar eventjes 5 kampen! Dikke proficiat iedereen.