Hé daar, judo-fanaten en tatami-tijgers!

Terwijl we ons judopak (tijdelijk) inruilen voor gezellige kersttruien en onze worpen en grepen vervangen door het passeren van cadeautjes, wil het hele team van Judoclub Gent-Drongen iedereen een fantastisch feestseizoen wensen!

Moge je feestdagen gevuld zijn met vreugde, liefde en misschien een paar judo-moves onder de kerstboom (maar let op voor de kerstversiering! 🎄). Vergeet niet om tussendoor wat rust te nemen – zelfs judoka’s hebben af en toe een pauze nodig!

En denk eraan, als je tijdens het kerstdiner een beetje te veel eet, is dat gewoon extra energie voor al die ippons die we in het nieuwe jaar gaan scoren! 🍗➡️🥋

Fijne feestdagen en tot snel op de mat in het nieuwe jaar, klaar voor nog meer judo-avonturen!

#PrettigeFeestdagen #JudoKerst #JudoclubGentDrongen 🎅🏼🥋🎉