Abdul-malik is Vlaams kampioen bij de +66kg! Ibragim verloor in de -60 kg zijn eerste kamp. Won vervolgens twee herkansingen maar verloor de kamp voor brons. Maar een mooie 5de plaats. Oscar, was de pechvogel van de dag want die was gevloerd door het griep virus en moest dus verstek laten gaan.
Twee eerstejaars U18 op Vlaams. Marwan (-81 kg) mocht de spits afbijten maar verloor zijn eerste kamp. De tegenstander verloor in de volgende ronde eveneens dus geen herkansingen. Maar voor 1 jaar judo te doen reeds knalprestatie om op Vlaams te staan. Bij Umar (-46 kg) lagen de verwachtingen iets hoger. Eerste kamp werd gewonnen maar in de tweede kamp werd Umar pas in de golden score verwezen naar de herkansingen. De eerste herkansing werd vlot gewonnen maar in de kamp voor het brons was het nagelbijten. De golden score moest soelaas bieden maar drie strafpunten nekte Umar en dus vijfde plaats. Brons verliezen op Vlaams is steeds zuur. Maar de werkpunten zijn gekend. Dus op naar de volgende competities!