Gefeliciteerd aan al onze judoka’s die hun examens hebben gerockt en een nieuwe gordelkleur hebben verdiend! Jullie inzet en doorzettingsvermogen hebben zich opnieuw bewezen, en wij kunnen niet trotser zijn!

Elke nieuwe kleur is een bewijs van jullie harde werk, zweet, en soms een paar tranen, maar vooral van jullie groeiende vaardigheden en judokennis. Deze nieuwe gordels symboliseren niet alleen jullie vooruitgang in de sport, maar ook de passie en toewijding die jullie elke keer weer op de tatami brengen.

Draag deze nieuwe kleuren met trots, en onthoud dat elke nieuwe gordel jullie weer een stap dichter bij jullie judodromen brengt. Blijf sterk, blijf gemotiveerd, en vooral, blijf plezier hebben op de mat!

🥋💪 Hier is naar nog vele meer worpen, sweeps en ippons in jullie toekomst!

#NieuweGordels #JudoGroei #JudoclubGentDrongen 🥋🌟