Judo, een levensstijl!

Info blad JC Gent Drongen:
Schrijf in voor 4 gratis proeflessen!

Nieuwe leden hebben recht op vier gratis proeflessen te nemen in de maand na inschrijving via onderstaand inschrijvingsformulier. Zij worden slechts tot de trainingen toegelaten nadat ze het formulier hieronder hebben ingevuld. Na deze vier gratis proeflessen worden zij slechts toegelaten tot de trainingen na inschrijving in de club d.m.v. betaling van het inschrijvingsgeld volgens de tarieven in de rubriek “lidgeld”. De minimumleeftijd voor nieuwe leden ligt op 6 jaar op het moment van inschrijving. Proeflessen kunnen enkel genoten worden in onze dojo’s Keiskant en GUSB op maandag, donderdag, zaterdag en zondag.

Indien u zich inschrijft in de periode 1 juni – 14 juni dient u er rekening mee te houden dat de vier proeflessen dienen te worden genomen vóór onze zomerstop eind juni. De exacte data van onze zomerstop zijn aangeduid in onze jaarkalender op het tabblad “Kalender”

In de periode 15 juni – 31 augustus laten wij geen nieuwe leden toe. Dit om reden van de zomerstop en zomerregeling van onze clubwerking. U kan onderstaand formulier wel invullen in deze periode, maar dan wordt de proefperiode van vier lessen in één maand verplaatst naar de maand september.