Onze judosite zit weer in een nieuw kleedje en straalt het dynamisme uit van de talrijke vrijwilligers die voor en achter de schermen van onze judoclub een succesverhaal maken. Met deze website willen we meer doen dan enkel maar aanwezig zijn in cyber space. In de eerste plaats zal de site bedoeld zijn voor die judoka’s die nood hebben aan bijkomende informatie omtrent onze clubactiveiten (examens, competities, info trainingen ) maar ook het breder judo kader (internationale ontwikkelingen, competities, achtergronden) zal niet vergeten worden.

Ik nodig jullie dan ook uit om de nieuwe site regelmatig te bezoeken om als eerste te weten te komen wat reilt en zeilt in deze club. Verder geven we jullie vanaf heden de gelegenheid om op onze berichtgeving te reageren, en deze te delen op jullie favoriete sociale media websites.

Ik wil tenslotte nog van de gelegenheid gebruik maken om Yann en het volledige 9000 team te bedanken om deze website mogelijk gemaakt te hebben. 

Marnix. 

 

Check it out! Ons promofilmpje: