Op zaterdag 10 september is er geen judoles in BLOSO. Er wordt wel nog gezocht voor vrijwilligers (groot en klein)  om in het kader van sportief Gent tussen 12 en 12h40 hun kunnen te tonen op het St Baafsplein. Graag een seintje vooraf als je wil meedoen. Afspraak is om reeds aanwezig te zijn aan de tent om 11h40.

Verder is er ook een tweede demotraining voorzien door tussen 14:00 en 15:20 onder leiding van topjudoka Sylvain Mercier. Sylvain is meervoudig Belgisch kampioen, master LO, lid van de FFBJ, 3de dan, trainer A bij de VTS en jeugdsportcoördinator judo voor de Stad Gent.

Deze demotraining wordt aangeboden aan alle pasgepromoveerde aspirant-initiators judo als blijk van waardering voor de geleverde inspanning. Dit door BLOSO en Stad Gent gesteund evenement gaat door op het Sint-Baafsplein in Gent en is toegankelijk voor het publiek – bezoekers van Sportief Gent.

Ook ‘initiators in de jeugdsportbegeleiding judo’ en ’trainers judo’ worden mede van harte uitgenodigd.

Filmpje vorige editie 2010

Locatie