Naar jaarlijkse gewoonte gaan we mekaar weer vol kladderen met verf in Agimont.  Wie wil meedoen gelieve zich in te schrijven bij reacties op de site en vergeet ook niet te vermelden of je eigen vervoer hebt of niet. 

De formule die we nemen is zoals elk jaar 1000 kogels voor de volledige dag aan een kostprijs van 65 euro per persoon. Gelieve dit ter plaatse cash te betalen aan Marnix.

Afspraak is om 10h30 ter plaatse aan Agimont. Wie samen wil rijden we vertrekken aan BLOSO om 08h. Gelieve te zorgen voor een eigen lunchpakket alsook verse kledij en schoenen. Ter plaatse krijgen jullie een overall of konijnenpak 🙂 om over jullie kledij te trekken. Einde is voorzien tegen 16h30. Terug aan BLOSO tegen 20h. Jonger dan 18 jaar moeten een schriftelijke toestemming van de ouders hebben.

 

Er zijn 12 verschillende speelvelden (jawel voor de anciens weer een paar nieuwe). Voor sfeerbeelden zie www.agimont.be en onze eigen website bij foto’s.

LOCATIE


Rue du Manoir 1

5544 Hastière (Agimont)