Ooggetuigenis

Het was even bibberen als we zagen dat de poort dicht was: ‘hadden ze het goed begrepen dat we vandaag met een delegatie van judoclub Gent-Drongen zouden komen klimmen ?’ Ongeveer, 9u30 kwam de verlossing. De poort ging open en de kindjes konden hun energie de vrije loop laten. Na een korte inleiding sprongen onze jongste judoleden op de eerste ‘boulders’ en alsof het niets was zaten ze 1,2,3 boven op de klimmuur om heel snel weer naar beneden te lopen voor een volgende uitdaging. Zoals het alle jonge ontdekkingsreizigers betaamt hadden sommigen het alweer snel gezien en voelden we de drang tot een klein wedstrijdje. Na de groepsfoto dat eindigde in een reuze ‘randori ne waza’ op de muurklimmatten, startten we de klimestafette en voor ze het wisten was het uurtje om.

Voor herhaling vatbaar wat ons betreft ! Geniet van de foto’s.

Koen S. en Bernard.

Video verslag