Drie deelnemers op deze zondag in Zelzate: Seba, Borre en Arthur.

Voor Seba was het zijn eerste optreden in de U15 en hij deed dat voortreffelijk. Alhoewel de eerste kamp werd verloren tegen de latere winnaar won Seba zijn tweede kamp met een drop seio nage. De volgende kamp werd zeer goed gevochten maar verloor Seba uiteindelijk toch. Maar mooi gedaan. Je stond er!

Borre vocht ook bij de U15. Hij werd ondergebracht in een poule. Borre is bijwijlen wat teveel de lamme goedzak maar kon toch een kamp winnen. Dit bracht hem een bronzen medaille op.

Arthur was onze enige deelnemer bij de U18. De eerste kamp werd vlot gewonnen met sumi gaeshi. Tweede kamp verloren. De daaropvolgende herkansing werd weer gewonnen om uiteindelijk de volgende kamp tegen de vice Belgisch kampioen toch nog in de slotseconden uit de handen te geven bij een waza ari voorsprong. Niettemin mooi judo getoond Arthur. Doe zo verder!