JC Gent-Drongen was weer goed vertegenwoordigd op de shiai. Met zijn achten werd weer de jacht geopend op de puntjes. Bij de bruine gordels kon Movsar zijn welverdiende 10de punt behalen en kan JC Gent-Drongen al weer uitkijken naar nieuw zwart bloed. Manuel kon geen punt maken en moest afkloppen in een verwurging. Bart verloor zijn eerste kamp maar werd heropgevist en kon met een drop seio nage zijn tweede punt maken. Bij de eerste dans beet Jesse zijn tanden stuk op een sterke tegenstander. Ook Bernard moest eerst zijn meerdere erkennen in de eerste kamp maar in de herkansing kon hij Jesse wreken en een puntje bij. Maar ook Koen gaf van katoen en maakte een mooi punt met een linkse Uchi mata. Zijn tweede kamp liet hij zich echter verrassen. Jan Dj vocht sterk maar moest ditmaal met lege handen naar huis. Jan Cox moest lijdzaam het lot van vijf andere 2de-4de dans ondergaan en werd dus ook opzij gezet door puntjes stofzuiger Van Herk. 

In totaal dus 4 puntjes. Niet slecht heren.