JC Gent-Drongen heeft duidelijk opnieuw een gouden generatie te pakken. Met zijn tienen waren ze vandaag en konden ze samen de beker voor de tweede plaats in het club klassement winnen. Terwijl de groten op shiai waren traden 4 dappere pupillen onder hoede van Zen master Hendrik het strijdtoneel op. En dat deden ze met verve. Jim heeft de eerste kamp voor Judo Gent-drongen ingezet met een ippon na houdgreep. De tweede kamp kon Jim goed stand houden en op 1 (één) second van het einde scoren met yuko.Nathan verloor zijn eerste 2 kampen met een counter op o-soto-gari, maar wist in zijn laatste kamp z’n tegenstander in houdgreep te nemen en te houden: ippon.Magomed wist 2 van de drie kampen te beslechten met ippon na uchi-mate en eentje na een worp en houdgreep: wazari awasete ippon. Otto scoorde ipon na houdgreep, wazari na een uchi-mata, en won tevens op beslissing na een overtuigende kamp. Balans van de voormiddag, goud voor Jim, Otto en Magomed, en brons voor Nathan en met 9 van de 11 kampen gewonnen op een tweede plaats in het ploegenklassement met 16 punten.

 In de namiddag was het de beurt aan zes miniemen. Jef moesten we ditmaal als vaste puntenmaker  wegens een operatie missen maar onze overige anciens waren aanwezig. Roman, Rachid, Göran en Deny wonnen weer op overtuigende wijze. Sebastien liet zich door coach Marnix op drift nemen en won twee kampen en dus zilver. Louis had het ditmaal zwaarder, vocht dapper maar moest ditmaal tevreden zijn met de vierde plaats. 

Maar samen wel de tweede plaats in het clubklassement. Proficiat mannen!!!!!!

Videoverslag Göran

Videoverslag Deny

Videoverslag Roman

Videoverslag Sebastien

Videoverslag Rachid

Videoverslag Jim

Videoverslag Magomed

Videoverslag Otto