15 judoka’s bij de U18 -66 kg op de Frameries International Open, waaronder Arthur (vandaag 60,9 kg).
 
Eerste ronde: winst tegen Cyril Dufermont van Kanido Herseaux met waza-ari (tsuri-goshi) en waza-ari-awasete-ippon (gesa-gatame)
 
1/4 finale: winst tegen Damien-Pierre Hellinckx van Crossing Schaerbeek: Arthur komt waza-ari achter na een betwiste fase waarin de scheidsrechters het onderling niet eens geraken en zelfs de beelden gaan bekijken, maar blijft kalm en scoort later ippon met ko-uchi-gari.
 
1/2 finale: verlies tegen de Fransman Grégoire Hocq van JC Fournes en Weppes: ippon voor Grégoire met een snoeiharde ura-nage. Grégoire zal uiteindelijk het goud pakken tegen Jorne Cambier van Koksijde.
 
Kamp voor het brons: winst tegen Lucas Scarceriaux van RJC Wasmuel. Arthur had Lucas recentelijk verslagen in Elouges en in Ath, en wint vandaag met waza-ari (ko-uchi-gari) en waza-ari-awasete-ippon (tsuri-goshi).
 
Het podium werd bevolkt door 4 zwarte gordels: 2 Fransen (Grégoire Hocq en Quentin Paillard) en  2 Vlamingen (Jorne Cambier en Arthur).