Op 11/11/2013 organiseerde Judoclub Sint Martens-Latem samen met het provinciaal comité Oost-Vlaanderen en de VJF het Interprovinciaal ploegentornooi voor U13.

De vijf Vlaamse provincies waren op post : Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant, Oost-en West-Vlaanderen met elk 15 meisjes en 25 jongens.

Van onze club waren maar liefst 6 man van ons X-team geselecteerd om deel te nemen: Jef, Deny, Göran, Rachid, Louis en Roman. Jef moest jammer genoeg ditmaal verstek laten gaan met zijn instabiele schouder maar vanaf Februari is hij hopelijk weer zo goed als nieuw. De vijf anderen lieten zich in positieve zin opmerken. Rachid won 1 kamp en werd derde. Goran, Louis en Roman behaalden elk zilver. De kers op de taart kwam van Deny die alle drie zijn kampen won en aldus interprovinciaal kampioen werd in zijn groepje en zo ook zijn eerste positie in de algemene rangschikking van Oost-Vlaanderen 2013  verzekert. Een dikke proficiat aan al onze kampers en in het bijzonder voor Deny. Onze club kan enkel maar trots wezen op jullie.

Ondermeer dankzij de inspanningen van ons X-team werd Oost Vlaanderen in een spannend tornooi opnieuw kampioen.

Uitslag

1. Oost-Vlaanderen      102 punten

2. West-Vlaanderen       98 punten

3. Antwerpen                 78 punten

4. Vlaams-Brabant          62 punten

5. Limburg                      60 punten

Videoverslag