Na 13 jaar (toen we een tweede plaats behaalden) kan een gloednieuw team van JC Gent-Drongen eindelijk weer aanknoping maken met de top in de derde afdeling. En het zat er in om op de eerste dag kampioen te kunnen worden. 1 extra individuele overwinning tegen Oosterzele, de uiteindelijke kampioen, had het plaatje volledig gemaakt. Maar tegen Oosterzele speelden we gelijk (3-3) maar verloren we de twee wedstrijdpunten doordat we minder techische punten maakte (30 vs 21). Tegen Zelzate wonnen we met 4-2 en van Aalter met 6-0. Door het gedwongen forfait van Lede hadden we hier ook nog 6-0 win cijfers. Het uiteindelijke resultaat was een derde plaats. Zeer knap gedaan aan iedereen! De aanwezige supporters en coaches zijn apetrots op jullie prestatie. Knappe actie foto’s, gemaakt door Jan De Wit zijn  te vinden in onze fotogallerij.