Op een overvolle shiai zijn onze judoka’s er weer in geslaagd 7 puntjes naar huis te brengen. Nochtans werd slecht begonnen bij de bruine gordels waar noch Jonas of Manuel een vuist konden maken. Bij de 1ste Dans kwam de kentering. Tine maakte een zegereeks van drie overwinningen en moest enkel stoppen omdat er geen tegenstanders meer waren. Arthur en Rodin konden elk één overwinning binnen halen. En last but not least kon Bernard twee punten halen waarnij hij zijn 6 punten heeft om mee te doen aan zijn examen 2de dan (net als Tine overigens die er in totaal 7 heeft). Naast de shiai puntjes werd ook een karrenvracht aan strafpunten veroverd. Het is duidelijk nog wat aanpassen aan de nieuwe regels. Maar een dikke proficiat! Enne zoals het er nu naar uit ziet gaan we in oktober al met 6 personen deelnemen aan het examen 2de Dan.