Brent moest de spits afbijten in de U21. Hij won zijn eerste kamp maar werd naar de herkansingen verwezen in de volgende ronde. Het gebrek aan training ten gevolge van de examens liet zich echter voelen en Brent verloor zijn herkansing. In de middag was het de beurt aan onze eerstejaars kadetten. Dus niks te bewijzen maar alles te leren.  Lukas kon niet aantreden want hij was onvoldoende hersteld van een operatie aan zijn tanden eerder in de week. Roman was in de eerste ronde bij de -34 kg vrijgeloot. Zijn eerste kamp in de tweede ronde werd gewonnen. Tegen de latere Vlaams kampioen verloor hij echter. Dus naar de herkansingen waar hij echter zijn kans op een bronzen medaille niet kon hard maken. Rachid vocht in de -60 kg en won de eerste kamp. Tweede kamp werd echter verloren. In de herkaningen kon Rachid nog zijn derde kamp winnen maar verloor hij zijn vierde en exit Rachid. Jef trad aan in de -66kg en won vlot zijn eerste twee kampen en was dus op weg naar zijn ticket voor het Belgisch kampioenschap. Maar het noodlot sloeg toe. In de derde kamp die Jef ook aan het winnen was geraakte zijn rechterschouder geluxeerd en kon hij niet anders dan opgeven. Zeer jammer, pas terug van een maandenlange herstelperiode voor een luxatie van zijn linkerschouder zal dit Jef zwaar vallen. Zeker als een ticket voor het BK zo goed als zeker binnen handbereik lag. We wensen jou een spoedig herstel toe en hopen dat je er de moed inhoudt. Volgend jaar hebben we opnieuw een kans. En dit is ook zo voor onze andere moedige kampers! Keep up the spirits! En Rustam bedankt voor de begeleiding en coaching!

Een mooi T shirt voor de deelnemers van het VK om toch zover geraakt te zijn.