Drie deelnemers van onze club trokken naar het Mandeltornooi in Izegem om zich bij de U15 te meten met de besten van het land en daarbuiten. Allen werden in poules van 3-4 onderverdeeld en moesten bij de eerste twee van de poule eindigen om door te stoten. Roman trad als eerste aan in de -34 kg en dit direct tegen de Belgische kampioen. Roman vocht goed maar belandt in een houdgreep en kon er niet uit geraken. In de tweede kamp was Roman iets te weinig vechtlustig in de eerste helft van de kamp. Dit verbeterde op het einde maar niettemin verloor Roman deze kamp en dus niet bij de eerste twee van zijn poule. Jammer maar Roman meer druk uitoefenen vanaf het begin en je zal zien het zal beter lukken. In de -42 kg trad Seba aan. De eerste kamp werd vlot gewonnen. De tweede kamp werd een iets te laks uitgevoerde O uchi gari overgenomen maar toch tweede van zijn poule en door naar de eindronde. Hier vocht Seba deftig maar kon hij niet scoren waardoor het exit Seba was. In de -50 was Louis (aka Panda) aan de beurt. De eerste kamp werd verloren door slordig te zijn in pakking maar na een preek van de coach ging het de goede kant uit in de tweede kamp die hij won. De volgende kamper was echter meerdere maatjes te groot. Iedereen ging er al van uit om een derde vliegende panda te zien maar Louis liet zich na een veeg verder inpakken op de grond. Een pak ervaring rijker gingen onze U15s weer naar huis.