Onze kleine mannen en het X-team in het bijzonder nog voorstellen is eigenlijk overbodig. Ook ditmaal voldeden ze aan de hoge verwachtingen: vijfmaal goud,driemaal zilver en eenmaal brons. 

Bij de U11 won Nils zijn drie kampen met een sublieme reeks Uchi-mata’s. Voor Ben was het zijn eerste deelname, 1 kamp verloren op beslissing, 1 kamp gewonnen met beslissing en 1 kamp gewonnen met ippon. Geen slechte start. Joleen zat met 3 in een poule. Verloor 1 kamp met beslissing en won 1 kamp met beslissing.

Bij de U13 was het goud voor Otto, Göran, Deny, Mohammed met telkens drie gewonnen kampen op drie.. Zilver voor Jim met 2 gewonnen kampen op drie. Laura won 1 kamp en Olan betaalde nog leergeld in zijn allereerste competitie. Maar de U11-U13 prestaties waren toch goed voor de tweede plaats in het dagklassement te behalen. Een dikke proficiat mannen en vrouwen!!! Enne Coach Cody ook proficiat om ze mee naar de overwinning te hebben geholpen.