onas trad als enige 1e kyu aan, in zijn vertrouwde -73-klasse. Het resultaat mocht er zijn: een tate shiho gatame leverde een waza ari op die hij niet meer liet afnemen. Jonas’ 9e punt is daarmee binnen. Bij de 1e dan’s traden zowel Arthur als Rodin aan in de -66-klasse. Rodins eerste kamp was tegen een doorgeschoven -60. Of het gewichtsverschil er iets mee te maken heeft, laat ik in het midden, maar het eerste puntje was algauw binnen en werd kort nadien gevolgd door een tweede.

Rodins derde tegenstander was Arthur. Een foutje bij het opmaken van de lijsten, maar goed, het was nu eenmaal zo. De twee vorige kampen hadden Rodin vermoeid en Arthur was katterap. Hij nam Rodin bij verrassing al in het begin van de kamp. Einde Rodin, die met 2 punten zeer tevreden mag zijn, en het eerste puntje voor Arthur. Dit puntje werd algauw verdubbeld in de volgende kamp. Jammer genoeg verloor Arthur in zijn derde kamp, maar mocht wel nog een vierde keer uitkomen toen werd teruggekeerd in de lijn. Ook hier scoorde hij nog een punt, wat zijn dagtotaal op 3 brengt.

Eindtotaal: 3 kampers met in totaal 6 shiai-punten. De officieuze coach is tevreden met zo’n prestaties.