Met zes deelnemers wist JC Gent-Drongen zich twee weken terug op de provinciale kampioenschappen te plaatsen om deel te nemen aan de tweede etappe, het Vlaams kampioenschap jeugd in Dendermonde. Eerst mocht Seba aantreden in de -55 kg bij de U18. Jammer genoeg was zijn eerste kamp tegen de latere Vlaamse kampioen. Wel herkansing maar ook hier kon Seba geen vuist maken. In de namiddag was het de beurt aan de U15. Louis in de – 60kg verloor zijn eerste kamp. In de herkansing kan Louis nog een kamp winnen maar de volgende kamp werd verloren dus exit Louis. In de lagere gewichtsklassen en de hoogste gewichtklasse kwam JC Gent-Drongen echter wel op dreef. Deny (-38kg) won zijn vijf kampen en kon zich Vlaams kampioen kronen. In de -34 kg waren er weer van onze club: Roman en Göran. Beiden lieten een steekje vallen in de voorrondes maar konden zich via de herkanssingen een weg knokken naar de kampen voor de derde plaats. Göran won 3 van zijn 5 kampen maar verloor de kamp voor het brons. Roman won 4 van de 4 kampen en kon zo net als Deny een ticket veroveren voor het Belgisch kampioenschap volgende week in Brugge. Ook Jef was die eer weggelegd aangezien hij in de + 66 kg klasse zilver kon veroveren. Kortom, JC Gent-Drongen zend zowaar 3 zonen uit naar het BK van volgende week. Een zeer dikke proficiat!!!!!! En ook nog even meegeven dat Bud van Jita Kyoei Gent (lid van het Gents Judoplatform) eveneens Vlaams kampioen werd in de – 60 kg. Het Gents judo staat er dus weer!