Het paasweekend betekende geen rust weekend voor onze judoka’s. Onder het goedkeurend oog van Cody werden weer mooie resultaten opgetekend. Bij de U15 stuurde Roman zijn paashaas maar de overige U15 kandidaten waren present. Göran (-34 kg) en Deny (-38kg) wonnen hun leeftijdsreeksen. Rachid vocht uitstekend bij de + 66 kg met tegenstanders dicht tegen de 100 kg en werd knap derde. Louis, kon 1 kamp winnen. Bij de U18 vocht Matt uitstekend ondanks dat dit niet werd vertaald in het aantal gewonnen kampen (1 kamp gewonnen). Maar heel mooi aanvallend judo geprobeerd. Doe zo verder dan komen de overwinningen vanzelf. Imam won zijn poule en werd in de afvallingstabel knap 5de. Ibragim won in zijn poule 2 kampen maar was niet voldoende om door te stoten naar de finale afvallingstabel. Verder nog even meedelen dat onze vaste gasten Bud van Jita kyoei Gent derde werd en dat Gauthier (JC Ingelmunster) eveneens derde werd. En thanks voor coach Cody die onze kampers heeft begeleid. Mooie resultaten!

Video verslag kampen Deny.