Drie van onze judoka’s behoorden tot de 20 besten van onze provincie en waren geselecteerd om onze Oost-Vlaamse kleuren te verdedigen in het verre Lummen: Mohammed, Laura en Otto. Onderweg werd van Marnix nog een foto genomen door de federale politie maar dit mocht de pret niet bederven. Laura mocht de spits afbijten en won 2 van haar 3 kampen en behaalt dus zilver. Mohammed won alle drie zijn kampen en mag zich dus in zijn gewichtsgroep Interprovinciaal kampioen noemen. En Otto wel die had van de spanning vergeten te eten over de middag en stond dus zo slap als een schotelvod op de mat. Zelfs een suiker infuus zou niet meer geholpen worden dus ditmaal 3 verloren kampen. Gelukkig zijn er nog tradities om in ere te houden en werd Otto in de avond weer aangesterkt in de McDo :-). Oh ja, ondertussen was er ook rode neuzen dag voor het goede doel. Otto kon dat vooral appreciëren :-).