Vandaag ging de eerste dag van de interclub door in de nieuwe sporthal in Tielt. Voor de eerste maal in de geschiedenis van JC Gent-Drongen traden we aan in de 2de afdeling. En we deden dit met verve. De spits mochten we afbijten tegen Tielt. Met 4-2 cijfers (40-11 op technische punten) wonnen we onze eerste 2 punten. Tegen Geraardsbergen zat er een overwinning in maar toch lieten we ons in de luren leggen en verloren we met  4-2 (40-25) cijfers. Tegen Oostende was het zeer nipt. Daar werd het 3-3 maar verloren we op technische punten met 30-25. Tegen Hooglede waren de goden ons beter gezind en wonnen we opnieuw 2 punten door met 30-25 in technische punten te winnen. Maar de droge opsomming van hierboven reflecteert niet wat ik als coach heb gezien. Een samenhangend jong team met mooi technisch judo die zeker hun plaats in de tweede afdeling verdienen. Vanaf hier kunnen we enkel maar verder groeien! Proficiat A-team. Trots op jullie!

Old traditions don’t die!