Deny Altemirov heeft een perfect parcours afgelegd op de jeugdkampioenschappen en heeft zowaar een hattrick te pakken. Deny slaagde er immers in om achtereenvolgens Provinciaal kampioen, Vlaams kampioen en  Belgisch kampioen te worden! Voor het Belgisch kampioenschap vandaag te Herstal was het vroeg opstaan want de weging was al om 8h30. Maar dat hadden de meegereisde coach en supporters er maar al te graag over want Deny toonde één en al controle in al zijn kampen. De eerste twee kampen werden vlot gewonnen. De finale was echter van hoog niveau waar Deny in het midden van de kamp met een drop seio nage met waza ari het verschil kon maken en dit kon verdedigen tot op het einde en met eindelijk de welverdiende Belgsiche titel. Als JC Gent-Dronge kunnen we enkel maar glimmen van trots op deze knalprestatie. Over de laaste jaren zagen we Deny zijn judo maturiteit groeien en ben ik er zeker van we nog maar aan het begin zijn. Zoals papa Oumar terecht opmerkt is dit een team prestatie. De mogelijkheden en tools werden misschien aangereikt door de verschillende trainers die Deny training geven en de club maar zonder zijn eigen onverdroten inzet en de strategische judo kennis en steun van zijn vader was dit niet mogelijk geweest. Na Pieters, Lien en Movsar is Deny onze 4de Belgische kampioen die we kunnen huldigen in de club!