Met zijnzessenn trokken we naar Dendermonde op 6 en 7 feburai. De U21 mocht beginnen. Ibragim vocht in de -66 kg en verloor zijn eerste kamp van de latere winnaar. De herkansing kon geen soelaas bieden. Bij de U18 won Kiran in de -66 kg zijn eerste kamp. De tweede kamp verloor hij tegen de latere Vlaams kampioen. In de herkansingen won Kiran nog twee kampen maar verloor de derde. Maar knap parcours. Bij de U15 kon Deny zijn topfavorieten rol waarmaken en kroonde hij zich tot Vlaams Kampioen. Ibragim won zijn eerste kamp in de -55 kg. Verloor de tweede tegen een tegenstander die zich niet kon plaatsen in de halve finale en dus geen herkansingen. Göran vocht in een zeer sterk bezette -34 kg klasse. De eerste kamp werd vlot gewonnen. Robbe was vervolgens een maatje te sterk en in de herkansingen vocht Göran zich met 3 nieuwe overwinningen tot in de kleine finale waar hij echter opnieuw de duimen moest leggen tegen zijn Nemesis van Limburg. Zeer knap gevochten iedereen! Volgende week gaat Deny onze clubeer verder verdedigen op het BK judo in Herstal. Weging om 8h30 dat gaat pijn doen. Onze Laura kon bij haar eerste U15 deelname geen potten breken en verloor haar eerste kamp alsook de herkansing. Nu beetje ervaring opdoen en volgend jaar is ons welpje een .