Er zijn van die momenten dat je als coach/trainer enkel maar trots kan zijn op jouw judoka’s voor hun resultaten/inzet en fight spirit. Onze jeugd deed  mee aan het Provinciaal kampioenschap senioren. Kiran (-66kg en U18) vocht zijn weg tot in de halve finale met drie gewonnen kampen waarna hij uiteindelijk verloor. Ook de kamp voor de derde plaats werd verloren maar extra shiai punt op de kaart en nu al halfweg voor 2de dan. Ook Ibragim kon in dezelfde gewichtsklasse twee kampen winnen maar sneuvelde in de tweede ronde en de herkansingen. Echter ook 1 punt bij voor 2de dan en dus ook 5 punten. Movsar trad aan in de – 90 kg. Verloor zijn eerste kamp tegen de latere Vice Provinciaal kampioen maar kon na twee kampen zich plaatsen voor een gevecht voor de derde plaats. Deze werd jammer genoeg verloren. En Imam vocht keihard in de – 81kg maar de weerstand was iets te groot.