Vandaag had Koen het genoegen om ons aanstormend talent te coachen te Lendelede . Bij de ingang kregen alle betalende bezoekers een mooie stempel van Hello Kitty. Ik ben er zeker van dat jullie nu al jaloers zijn  Als eerste mocht Ramil aantreden in de U11. Na een uur eindeloos wachten was zijn poule nog steeds niet afgeroepen. Aangezien de U13 mocht wegen vanaf 11u had hij er al snel 6 supporters bij. Maar ondanks het extra aantal supporters had het geen positief effect op zijn eerste gevecht. Het tweede gevecht daarentegen werd wel gewonnen tegen een tegenstander die bovendien meer dan 2 kg meer woog. Nadien werd er snel begonnen met de U13. De eerste die mocht aantreden was Khalid. Khalid ging op het elan van Ramil verder door een gevecht te verliezen en één te winnen. Daarna werd Lukas als eerste afgeroepen, Lukas overklaste zijn eerste tegenstander overduidelijk waardoor hij met een brede glimlach van de mat stapte. Zijn tweede gevecht draaide uit op een hikiwake dat in het voordeel van de tegenstander werd toegewezen. Duidelijk niet terecht in menig paar ogen omdat Lukas zijn tegenstander geen enkele constructieve aanval heeft ingezet wat Lukas wel verschillende keren gedaan heeft. Maar uiteindelijk bleek dat Lukas werd genoteerd als overwinnaar van de poule. Ondertussen werd Aaron opgeroepen aan de andere kant van de zaal. Aaron wist in zijn eerste gevecht 4 opeenvolgende yuko’s te behalen. Met nog 6 seconden op de klok maande ik hem aan om rustig te blijven en de tijd uit te doen maar mijn woorden moeten waarschijnlijk in het rumoer verloren zijn gegaan of Aaron was te geconcentreerd om me te kunnen horen. Van zodra de scheidsrechter het sein gaf vloog Aaron op zijn tegenstander in een poging om nog een ippon te scoren met het gevolg dat hij zichzelf gooide en de tegenstander een ippon kreeg toebedeeld. Bedankt Aaron om het op mijn netvlies te branden, ik ben er van overtuigd dat je dit niet meer zult herhalen  . Tijdens Aarons tweede gevecht werd het duidelijk dat zijn eerste gevecht nog niet uit zijn judopak was geklopt want op twaalf seconden was het gedaan met een ippon tegen. In de namiddag was het de beurt aan Abdul-Malik, Bilal en Saykhan in de U9. Met slechts 1min30 op de klok hebben deze atleten niet veel tijd om hun conditie te bewijzen waardoor de gevechten veel sneller op elkaar volgen. Saykhan verloor zijn eerste gevecht maar won de twee daaropvolgende. Abdul-Malik verloor ook zijn eerste gevecht maar won de drie daaropvolgende. Bilal had een superdag want hij won al zijn gevechten. Aan de atleten en aanwezige ouders vandaag: moest ik ergens iets vergeten zijn of een fout geschreven hebben, aarzel niet om me te verbeteren. Aan de atleten: bedankt om deze coach trots te maken