Prachtige resultaten op het PK Oost-Vlaanderen: Vier provinciale kampioenen! Eénmaal zilver, tweemaal brons en twee 5de plaatsen!

In totaal waren we met 12 judoka’s. Bij de U15 werd Mohammed PK in de -42kg door zijn 3 kampen te winnen.. Laura was ingedeeld in een poule van 3 en behaalde sowieso brons. Goed gekampt maar de ippons zijn voor volgende week in Tielt. Khalid als eerste jaar zat bij de – 55 kg en kwam nog wat ervaring te kort. Ibragim Kazakbiev had niet op zijn gewist gelet en kwam dus met zijn 55,4 kg stom terecht in de -60 kg. Daar werd 1 kamp gewonnen maar door zijn slechte voorbereiding (jawel gewicht halen is ook voorbereiding) had hij zichzelf de das omgedaan. Otto vocht uitstekend in de – 46 kg en won 2 kampen. Voor de plaats om de derde plaats verloor hij nipt maar knap 5de. Bij de U18 kwam Jef uit in de – 90 kg en had slechts 1 kamp te doen die hij gemakkelijk won en goud binnen. Göran zat ook in een poule van 2. Vocht goed maar moest plooien maar toch zilver. Deny won tweemaal in de -46 kg en dus goed voor goud. Roman moest in de -50 kg hiervoor 3 maal winnen maar ook goud. Louis won tweemaal in de -66 maar verloor van Bud in de herkansingen. Maar toch weer 2 shiai punten bij en nu dus al acht. Bij de U21 liet Arman zich 3 strafpunten aansmeren in de – 73 kg klasse en dus einde verhaal. Ibragim won 3 kampen en verloor er 1 op skido en mocht dus brons mee naar huis nemen. En behaalde eveneens dankzij de drie overwinningen , drie shiai punten wat een totaal geeft van 10 punten voor tweede dan. En dit behaald tussen oktober 2016 en Februari 2017. Indrukwekkend. Een heel dikke proficiat voor jullie getoonde vechtlust!