Met 7 judoka’s deelgenomen en met 6 door naar het Belgisch kampioenschap van volgende week in Herstal. Een absoluut succes en record voor onze club. Op dag 1 kroonde Deny zich tot Vlaams kampioen in de U18 -46 kg, Roman (-50kg), Göran (-42 kg) en Jef (-90 kg) behaalden elk brons in hun klasse. Bij de U21 zorgde Ibragim ook voor een stunt door in de – 66 kg eveneens brons te veroveren. Op dag 2  werd Mohammed  eveneens Vlaams kampioen en dit bij de U15 (-42 kg)! Laura vocht zeer kranig in de -40 kg in de U15 maar werd vroegtijdig uitgeschakeld. Eindbalans dus met ZES naar het BK in Herstal.Deze resultaten zijn het gevolg van teamwerk. Dus een dikke pluim voor al onze trainers, goede trainings Uke’s en niet te vergeten jullie eigen harde trainingsarbeid. Jullie hebben JC Gent-Drongen  een grote eer bewezen. En dit met louter eigen kweek. Proud to be your coach!