Judoclub Gent-Drongen heeft opnieuw het gouden label voor jeugdvriendelijke club gekregen en dit voor het seizoen 2017-2018. Met deze hoogste erkenning weet je direct dat jouw kinderen bij onze club uitstekend op hun plaats zitten. Bedankt aan alle trainers, bestuursleden en de vele vrijwilligers die JC Gent-Drongen maken tot wat het nu is #thebestplacetopracticejudo!

JC Gent-Drongen is lid van het Gents Judoplatform en staat garant voor het aanbieden van kwalitatief hoogstaande judo lessen. We hebben zowel oog voor de judo recreant als voor de judo competiteur. Ons trainer korps wordt geleid door Marnix Vangheluwe, 5de dan judo en trainer A en in 2015 nog verkozen tot judopersoonlijkheid van Oost-Vlaanderen. Met zijn uitgebreid trainers team heeft Marnix reeds verschillende Belgische kampioenen voortgebracht. De laatste jaren worden deze resultaten doorgetrokken op Europees vlak en boeken we mooie resultaten op de interclub. Deze verwezenlijkingen zijn het logisch gevolg van een zeer gedegen clubwerking en clubsfeer waarin de kaart volledig getrokken wordt van het aanleren van de universele judo waarden (respect, vriendschap en discipline) aan onze jeugdige judoka’s.

Heb je ook zin om te proeven waarvoor JC Gent-Drongen staat dan moet je zeker profiteren van dit aanbod om 8 gratis initiatie lessen judo te volgen in de maanden september/oktober (vanaf 6 jaar). Maar ook gedurende het volledige jaar kan je bij ons terecht voor 4 gratis initiatie lessen. Een judo pak voor deze initiatie lessen is nog niet vereist. Een trainingsbroek en T-shirt volstaan. Heb je nog vragen dan kan je altijd een email sturen naar marnix@judogent.be of telefoneren naar 0477 233 077.

Niet twijfelen maar gewoon doen, ontdek hoe boeiend judo kan zijn en beleef het bij de grootste en oudste judo club van Gent!

We hebben 4 trainingsmogelijkheden per week:

Maandag en donderdag: sporthal Keiskant (Keiskantstraat 3, 9031 Drongen, 18h30-20h (< 14j en > 14 j)
Zaterdag, sporthal GUSB, Watersportlaan 3 Gent, 9h-11h (> 14j)
Zondag, sporthal GUSB, Watersportlaan 3 Gent, 10h30-12h (< 14j)