Resultaten U18 ranking tornooi Tervuren: Bud knap 5de! Bud gaf in zijn poule direct zijn visite kaartje af door de vice-Belgische kampioen van de -73 kg in de golden score te verslaan met een drop seio die waza ari opleverde. De tweede kamp werd verloren maar de derde kamp werd met een mooie ura nage weer gewonnen waardoor Bud bij de eerste twee van zijn poule was en over mocht naar de finale tabel. Daar won hij zijn eerste kamp in de kwartfinale. In de halve finale kwam hij met een Uchi mata beweging voor met een waza ari maar de tegenstander smeet hem nog voor ippon. In de kleine finale kwam Bud opnieuw voor met waza ari maar doordat de tegenstander nog een gelijkmaker scoorde moest de golden score opnieuw soelaas brengen. Echter door iets te defensief te vechten had Bud reeds twee strafpunten tegen en een derde werd hem hier fataal. Jammer er zat meer in maar wat een talent. Komt dik in orde in de toekomst.