Deny Belgisch kampioen U21 (-60 kg) en Ibragim Vice-Belgisch kampioen U18 (-81 kg)!

Met twee deelnemers aan het BK en evenveel medailles scoort JC Gent-Drongen 100 %. Ibragim moest deze middag als eerste aantreden bij de U18 en wipte in de eerste ronde Waalse kampioen. Ook de daaropvolgende ronde won hij. In de finale moest hij enkel de duimen leggen tegen de Vlaamse kampioen. Deny vocht bij de U21 sterk strategisch gekampte wedstrijden. De eerste kamp werd met houdgreep gewonnen. De tweede kamp eveneens met houdgreep in de golden score en in de finale kwam de kers op de taart met twee worpen die elk een waza ari opleverde. Wat een pracht resultaat van onze twee judoka’s die ons reeds fraai palmares van JC Gent-Drongen weer meer glans geeft. Prestaties die het resultaat zijn van gemotiveerde ouders met meer dan een gedegen judo kennis en judo liefde, een sterk trainersteam maar vooral zeer hardwerkende judoka’s.