Vijfmaal goud, éénmaal zilver en éénmaal brons!

In de ochtend was het eerst de beurt aan onze U11: Abdul-malik an Abubakar wonnen al hun kampen en dus ook goud. Oscar won er twee en verloor eentje maar in de finale toch als eerste wegens gelijkstand en daar woog Oscar het lichtst dus opnieuw goud. Matteo won 1 maar verloor de tweede kamp en dus brons. Bij de U13 lag de lat hoog want dit is een Open Provinciaal tornooi waarbij punten kon gesprokkeld worden voor de ranking alsook een titel kon weg gekaapt worden. Bilal en Maité deden dit met verve en wonnen al hun kampen en kunnen nu dus de titel Provinciaal kampioen U13 op hun palmares bij schrijven. En Emilio, voor wie dit zijn eerste tornooi was, overleefde zijn vuurdoop met branie want hij won twee van de drie kampen en ging zo blij met zilver naar huis.

Dikke proficiat iedereen!