Goed nieuws! Onze jongeren tot en met 12 jaar mogen weer op de judo mat om hun geliefde sport te beoefenen. We starten vanaf aanstaande maandag 8 juni en dit tot en met donderdag 25 juni. Steeds van 18h30-20h enkel en alleen in de sporthal Keiskant. Dit betekent dan ook dat de buitenactiviteiten voor de – 12 jarigen niet meer door zullen gaan. De lijsten zullen wel nog geldig blijven. Er kunnen maximum 20 personen op de mat (inclusief trainer) op de mat.

De groteren (13 jaar en ouder) moeten iets langer wachten tot 1 juli om weer te mogen judoën. Maar niet getreurd. Speciaal voor jullie blijven we doortrainen in de maand Juli maar dan enkel voor de groteren. Deze lessen zullen doorgaan op 13/16/20/23/27 en 30 juli, opnieuw in de Keiskant. De periode van 1-13 juli kijken we nog uit naar een andere accomodatie. Maar ook daar hebben we het bijna georganiseerd. Er is dus licht aan het einde van de tunnel!

HIER INSCHRIJVEN: https://forms.gle/NTrtZruCv9KBscFt6

Lees meer: https://bit.ly/3eZpys6