Met de nieuwe versoepeling is het nu ook toegelaten aan de > 12 jaar om vanaf 1 Juli weer judo te beoefenen. We vliegen er dan ook meteen in, of over, aanstaande donderdag 2 juli in de sporthal Keiskant van 18h30-20h. Maximum aantal deelnemers is 50. Natuurlijk zullen er een aantal veiligheidsvoorschriften nog steeds gelden maar dat zal ter plaatse worden toegelicht.

De andere data voor de trainingen zijn 13/16/20/23/27 en 30 juli. De week van 6-11 juli is de Keiskant gesloten maar hier zoeken we nog een alternatief. Let op, de judo lessen in Juli zijn enkel toegankelijk voor de > 12j. De groep < 12 jaar heeft zijn laatste judo les op maandag 29 juni. Met maximaal 20 personen. Op maandag 29 juni is het tevens onze laatste buitentraining voor de groten.

Vanaf Augustus mogen zowel < 12 en > 12 jaar trainen en vallen we op onze normale trainingsuren.

Verder begint vanaf woensdag 8 juli ook onze beach volley trainingen aan de Blaarmeersen en dit van 19h30. Wie (>12j) wil meedoen aan de beachvolley geeft zijn naam hierop en stuurt een PB naar mij met GSM nummer zodat we jullie op de hoogte kunnen houden in een whatsapp groepje.

Het belooft weer een mooie zomer te worden. Hajime!