Knappe resultaten van onze club op de tweede wedstrijddag van het Vlaams kampioenschap te Nevele (14/11/2021) met Deny Altemirov en Bataev Amir als Vlaams kampioen! en Karim Altemirov en Bud-Erdene Batjargal met brons.

De spits werd afgebeten door Bud en Deny bij de U21. Bud (-81kg) verloor in de eerste ronde tegen de latere Vlaamse kampioen maar kan in de herkansingen via 3 gewonnen kampen brons binnenhalen. Deny was de eerste ronde vrijgeloot maar won de twee daaropvolgende kampen. In de finale kwam hij weer Robbe tegen. Beiden scoorden waza ari maar in de golden score was het Deny die de overwinning behaalde en zich Vlaams kampioen (-66 kg) kan kronen. Bij de U15 hadden we drie deelnemers. Karim (-38 kg)won zijn eerste kamp maar verloor de tweede met een beenveeg in de golden score. Maar won in de herkansing zijn kamp voor brons. Bij de – 60 twee eerstejaars U15. Bilal en Amir gingen gelijk op en wonnen beiden de eerste twee kampen. In de halve finale verliest Bilal echter zijn kamp. En ook het gevecht voor brons werd uiteindelijk verloren. Een vijfde plaats maar knap gevochten. Amir won wel zijn halve finale en ook de finale met goud tot gevolg. Met 4 dus binnen 3 weken naar het Belgisch kampioenschap jeugd in Herstal.

Dikke proficiat aan alle krijgers vandaag!