05/12: Deny ontgoochelt niet en is vice-Belgisch kampioen in de – 66 kg klasse! Bud wordt 5de! Tweede wedstrijddag in Herstal en voor Deny de eerste keer weer op de mat na zijn corona besmetting die hem 2 weken opzij heeft gezet. Het gebrek aan training liet hij niet aan zijn hart komen. De eerste kamp werd vlot gewonnen met een variant van Kata gatame. De halve finale werd gewonnen met een drop seio nage. In de finale was het weer de klassieke tweestrijd Deny en Robbe die duidelijk samen deze gewichtsklasse domineren. Beide kampers kregen kansen maar in de reguliere tijd kwam niemand aan scoren toe. Wel beide twee strafpunten op hun naam. In de golden score was het dan ook verplicht om aanvallend judo te blijven tonen. Deny kwam een worp in maar werd doorgestuurd en score tegen. Geen goud maar ook dit zilver smaakt zoet na corona. Bud vocht in de loodzwaar bezette -81 kg klasse. Plan was hier om op zijn minst brons uit de brand te slepen. Maar zoals elk goed plan loopt het wel eens mis. Bud verliest de eerste kamp tegen de latere zilveren medaille. Doordat 2 personen afwezig waren met kwetsuren/ziekte mocht Bud direct vechten voor brons. Jammer genoeg laat hij zich ook hier snel verrassen en wordt Bud 5de. Ontgoocheling was groot maar bij de beste 8 van België behoren is ook al niet min als prestatie. Volgend jaar nieuwe kansen. Proficiat allebei. Jullie zijn een voorbeeld voor onze aanstormende talenten.