05/02: Resultaten Provinciaal kampioenschap jeugd (Aalter). Van de 8 deelnemers van JC Gent-Drongen konden maar liefst 6 deelnemers een ticket verzamelen voor het Vlaams Kampioenschap in Deinze volgende week zaterdag. Maité mocht als eerste de spits afbijten bij de U15 en -63 kg en won haar 2 kampen en werd zo Provinciaal kampioen. Ook Karim (-46 kg, U18), Amir (-60 kg, U15) en Armin (U15, – 55) werden provinciaal kampioen door telkens hun vier kampen van hun poule te winnen. Bilal (U15, -60 kg) zat in dezelfde poule van Amir. Deze kamp tussen hun werd nipt in de golden score beslecht in het voordeel van Amir. Bilal won wel de andere 3 kampen en behaalde dus zilver. Koloev umar werd in de eerste ronde verslagen maar won in de herkansing zijn kamp voor de derde plaats. Tristan (- 66k, U18) verloor de eerste kamp maar won zijn eerste herkansing. Echter verloren voor de derde plaats. Göran (U21, – 60 kg) viel in zijn eerste kamp op de schouder en moest wegens teveel pijn forfait geven voor het verdere tornooi.