UPDATE: inschrijvingen gesloten, clubfeest volzet!

Beste judoka
Beste ouder
Beste vriend van Judoclub Gent-Drongen vzw

Eén jaar geleden vierden we het 70-jarig bestaan van onze club met een heus jubileumweekend. Jawel, de tijd vliegt, want hier zijn we al terug voor het clubfeest van 2023 “nieuwe stijl”. Inderdaad, we hebben geluisterd en begrepen dat een editie op zondagmiddag, zoals vorig jaar, heel wat bijval kent. Dus we gaan verder op het elan van vorig jaar en nodigen jullie uit op een oude getrouwe locatie, Parothea in het centrum van Drongen maar op een nieuw moment, zondagmiddag.

Het concept is intussen gekend: We huldigen onze kampioenen van het vorige seizoen, we geven jullie een overzicht van onze voorbije activiteiten en we kijken vooral ook vooruit naar ons nieuwe seizoen.

Steun de club door je aanwezigheid op ons clubfeest in Parothea, Oude abdijstraat 3, 9031 Drongen en dit op zondag 15 oktober 2023.
U wordt er verwacht vanaf 11u en zal er dan met ons kunnen genieten van:

  • een aperitief, u aangeboden door onze club
  • een zomerse barbecue met of zonder varkensvlees of een vegetarisch alternatief
  • een dessertenbuffet
  • Tombola

De opbrengst van dit clubfeest gaat integraal naar onze clubwerking. Wij doen dan ook een oproep massaal aanwezig te zijn. Inschrijven is weliswaar verplicht en kan bij voorkeur online via deze link. Je kan ook inschrijven per e-mail bij Koen op koen.s@judogent.be.

Let wel op, het aantal plaatsen is beperkt tot 150. Betaling kan per overschrijving op BE64 9731 3257 1752 (met vermelding “clubfeest + naam”) of cash aan Koen. Overschrijving geniet de voorkeur. De inflatie slaat jammer genoeg ook bij onze leveranciers en cateraar toe, maar we hebben de prijs voor ons clubfeest zoveel als mogelijk proberen drukken:

  • Kinderen -3 jaar komen en eten gratis
  • Kinderen 3-5 jaar: 7,5 EUR per persoon
  • Kinderen 6-11 jaar: 15 EUR per persoon
  • Vanaf 12 jaar: 20 EUR per persoon

De club is eveneens op zoek naar personen die een steentje willen bijdragen door mee te helpen ons dessertenbuffet aan te vullen met eigen creaties en/of die tombolaprijzen kunnen aanleveren. Tombolaprijzen mogen afgegeven worden aan Marnix. Wie dessert wil maken, kan zich wederom melden bij Koen of Marnix.

Alvast bedankt!
Het bestuur van Judoclub Gent-Drongen