Wat gebeurt er als je 52 enthousiaste kids, een handjevol gepassioneerde trainers en de magie van judo combineert? Een knallend succes, dat is wat er gebeurt! Onze “Met jouw maat op de mat”-dag was er eentje voor in de boeken, en oh boy, wat hebben we gelachen!

Stel je even voor: een zee van witte judogi’s, opgewonden geklets, en een speelse chaos van rollende, lachende kinderen die de tatami verkenden. Onze trainers? Ze waren er niet zomaar bij, nee, ze waren het hart van de party! Vrolijk meespelend, begeleidend en af en toe zelfs (niet zo stiekem) meelachend.

Een grote dankjewel aan al onze kleine judokas voor het meenemen van hun maten. Wie had gedacht dat je zoveel pret kon hebben met wat stof, wat vrienden en een flinke dosis judo-geest?

Als er een ding is dat we hiervan hebben geleerd, dan is het wel dit: judo + vrienden = een explosieve mix van plezier en vriendschap die gewoon niet te evenaren is! Oh, en een kleine tip voor volgend jaar: als je je vriendje meeneemt, zorg er dan voor dat je niet vergeet welke judogi van jou is… we hadden een paar hilarische verwisselingen!

Kortom, het was een training vol herinneringen, lachende gezichten en, natuurlijk, fantastische judo-moves. Tot de volgende keer, judo-fanaten!

#judo #judofun #tatamitales #judogigiggles #JudoclubGentDrongen

Lees ook: https://judogent.be/2023/08/26/met-jouw-maat-op-de-mat/