Hey Judoka’s!

Riem je judogi vast, want het is weer die tijd van het jaar: examens! πŸ€“ En nee, we hebben het niet over wiskunde of geschiedenis, maar over jouw volgende judo graad! De examens voor de gele gordel en hoger staan gepland op maandag 15, donderdag 18, en zaterdag 20 januari 2024.

Waarom meedoen? Omdat elke nieuwe gordel niet alleen een stukje stof is, maar een hoofdstuk van jouw judo-reis. Het is jouw kans om te laten zien wat je hebt geleerd, hoeveel je bent gegroeid, en natuurlijk, om die welverdiende nieuwe kleur te verdienen! πŸ₯‹

Denk eraan: judo is meer dan alleen een sport, het is een reis van zelfontwikkeling en doorzettingsvermogen. Elke nieuwe gordel is een teken van jouw harde werk, toewijding en passie. En ja, een beetje zweet en misschien een paar blauwe plekken. Maar hΓ©, dat hoort erbij! πŸ˜‰

Dus kom op, laat die zenuwen thuis en breng je beste judo-moves mee. Je hebt hard getraind en nu is het tijd om te schitteren! En vergeet niet: alle info voor de examens vind je op onze website.

Zet ‘m op, judoka’s! Wij geloven in jullie en kunnen niet wachten om jullie met die nieuwe gordels te zien. πŸ‘ŠπŸ’₯

#JudoExamens #GraadOmhoog #JudoclubGentDrongen πŸ₯‹πŸ’ͺπŸ“š