Hiep hiep hoera en een gigantische ippon voor al onze judoka’s die een nieuwe gordelkleur hebben verdiend! Jullie hebben laten zien dat je meer in je mars hebt dan alleen een perfecte ukemi.

Van gele tot bruine gordels, onze dojo ziet eruit als een kleurrijke regenboog van succes. We zijn supertrots op jullie allemaal! Jullie harde werk, uithoudingsvermogen, en die ene keer dat je dacht “Ik kan niet meer”, maar toch doorging, hebben hun vruchten afgeworpen. Jullie hebben doorgezet als echte judokampioenen, en kijk nu eens – nieuwe gordels!

Vergeet niet: met elke nieuwe gordel komt grote verantwoordelijkheid. Dus draag hem met trots, maar ook met nederigheid. En misschien een beetje swagger, want je hebt het verdiend! 😎

Geniet van je nieuwe status en onthoud: judo stopt niet bij het behalen van je gordel. Het is slechts een nieuw begin, een nieuwe kans om nog meer ippons te scoren, nog meer worpen te perfectioneren en natuurlijk, nog meer judoplezier te beleven!

Gefeliciteerd nogmaals, en tot snel op de mat!

#NieuweGordels #JudoSucces #JudoclubGentDrongen 🥋🌟🎉